Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ιστοσελίδα της ΕΝΕ

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΕΝΕ διαφημίσεις θεατρικών παραστάσεων, βιβλίων και μικρές αγγελίες εύρεσης εργασίας, την στιγμή που η πλειοψηφία των μελλών του Διοιηκητικού Συμβουλίου της ΕΝΕ αρνείται να δημοσιεύουν οι άλλοι συνδιασμοί κείμενά τους. Αρνήθηκαν να δημοσιευθεί έστω και σε μορφή παραγράφου στην στήλη ´´ΕΝΕ ξελίξή´´ ανακοίνωση νοσηλευτικού φορέα, αρνήθηκαν να δημοσιευθεί η θέση της Δημοκρατικής Συνεργασίας Νοσηλευτικής στην εφημερίδα της ENE για την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους για την συνυπηρέτηση με ένστολο.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες πως δεν πάρθηκε ποτέ από το Διοικητικό Συμβούλιο τέτοια απόφαση, για την προβολή θεατρικών παραστάσεων, βιβλίων και μικρών αγγελιών με οποιοδήποτε περιεχόμενο.
Η διαχείριση της ιστοσελίδας θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα τις αρχές της ισονομίας, του πλουραλισμού και να υπηρετεί την ενημέρωση των νοσηλευτών για την δράση της ΕΝΕ με ζητούμενο το συμφέρον των νοσηλευτών.